Köp!

tisdag 18 maj 2010

Den stora Skunk-boken

Tomas Tulefält på Spray, om du googlar dig själv, svara på mejlet från mig, Helena Eitrem! Jag ska ge ut en bok med texter från skunkdagböcker, vi har redan kommit ganska långt i arbetet. Det vore roligt att kunna använda skunkloggan eller ordet ”skunk” i titeln, vill inte hamna i onåd, vet inte hur Spray-ägaren kommer att uppfatta boken. Åtta skunkar har tackat ja, tolv till ska det bli. Caroline Ringskog Ferrada-Noli och Ida Säll är redaktörer och gör urvalet.

3 kommentarer:

 1. Hur sker urvalsprocessen?

  SvaraRadera
 2. Detta är en rolig idé, men tänk på att fråga "skunkarna" i fråga innan... ja, ni skriver ju i och för sig, att flera har tackat ja, men det är i alla fall superviktigt. Bara för att man har dagbok på skunk så betyder det inte att man vill bli publicerad. så kör inte över någon. jag tror inte att jag blir tillfrågad, men OM så vet jag faktiskt inte om jag vill vara med. Det är ju upp till var och en att avgöra detta.
  Men annars: lycka till.

  SvaraRadera
 3. Caroline och Ida gör urvalet, de väljer helt enkelt sina favoriter. Självklart tillfrågas skunkarna, annat vore galet. De får diskutera och godkänna urvalet och redigera i viss mån.

  SvaraRadera