Köp!

måndag 28 juni 2010

Hälsning från Metin som jobbade på Skunk

"Efter 10 dagars semester med inkluderad isolering från internet kopplade jag upp mig för att träffas av nyheten att Spray bestämt sig för att lägga ner Skunk. Den 30:e juni tar det slut. Förra årets ryktade nedläggning möttes av en proteststorm som gjorde att Spray fick kalla fötter, sa att allt var ett missförstånd, kontaktade mig och lovade att jag skulle kontaktas vid eventuella nedläggningsplaner för att se om det skulle gå att låta någon ta över Skunk. Jag har inte hört av Spray så det verkar som de glömt eller struntat i detta löfte, och dessvärre har jag inte möjligheten att protestera effektivt härifrån. Det är nästan så att man vill ana en konspiration.

Förhoppningsvis kan jag återvända till Sverige den 5:e juli utan att en era gått i graven. Om inte så hoppas jag att denna era kan återupplivas än en gång. Detta får tiden utvisa.

cretin aka Metin Koçman
23 juni 2010
Izmir, Turkiet"
Dela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar