Köp!

onsdag 15 december 2010

Apropå bibliotek

så har jag skickat två böcker till Bibliotekstjänst för ett omdöme (recension) som (förhoppningsvis) kommer med i deras häfte som många bibliotek går efter när de gör inköp. Om biblioteken inte låter Adlibris sköta inköpen, vill säga. Bibliotekens Adlibrisinköp oroar mig lite, för jag tackade nej till ett samarbete med Adlibris. Samarbetet gick ut på att de skulle få en viss procent rabatt och att de skulle lyfta fram Eitrem förlags böcker och ha ett litet lager. (Jag förstår att det passar många mindre förlag, för då slipper de posta böcker dagarna i ända, men jag använder mig av print-on-demand och vill inte ge rabatt till någon. Mest rättvist så.)

Innebär mitt nej tack att Adlibris inte kommer betygsätta min bok och att biblioteken kommer missa ”Skunk - De bästa texterna från skunk.nu”? Bör jag skicka en bok till Adlibris också, som en liten uppmuntran? Ska mejla dem och fråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar